Koniec roku to m.in. okres podsumowań. Nie inaczej jest w Hongkongu, stąd większość magazynów czy portali internetowych wybiera najlepsze, bądź najciekawsze nie tylko wydarzenia, ale i sklepy czy restauracje.
Poniżej 10 najlepszych restauracji 2014 wg. Coconuts.
1) Wan Chai’s The Spice House – Authentic Thai food at (almost) authentic prices
2) Mrs Pound proves she’s not just a striking face among Hong Kong’s new craze for concepts
3) A huge mouthful of Canadian awesomeness at North Point’s ‘Big Bite’
4) Mixed Fortunes: the highs and lows of ‘Sushi To’ by Harlan Goldstein
5) Spanish mainstay FoFo by el Willy reopens with safe but well-received tweaks
6) Ba Yi serves inauthentic but tasty food from Xinjiang, the northwest of China
7) Review: Caribbean newbie Rummin’ Tings likely to live up to the legacy of Fatty Crab
8) Kam’s Roast Goose: A new beginning for the fractured Yung Kee story
9) Duck Off: Half portion Peking Duck now a thing at M&C and Empire City
10) Foodtrip Bedana’s Restaurant gives Filipino food a good name in Hong Kong